Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/14278
Title: | تأثير بعض المستخلصات النباتية على المكونات الكيميائية لدرنات البطاطا |
Authors: | دبار, مروة سروطي, ابرار ديدة, زينب الشايع, وريدة |
Keywords: | sponta، phénols et flavonoïdes، pommes de terre، glucides، graisses. سبونتا، الفينول والفالفونيدات، البطاطا، الكربوهيدرات، الدهون. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | universite el-oued |
Series/Report no.: | 589.01/162; |
Description: | علم التسمم |
URI: | http://dspace.univ-eloued.dz/handle/123456789/14278 |
Appears in Collections: | Department of cellular and molecular biology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
589.01.162.pdf | علم التسمم | 3.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.