Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/14278
Title: تأثير بعض المستخلصات النباتية على المكونات الكيميائية لدرنات البطاطا
Authors: دبار, مروة
سروطي, ابرار
ديدة, زينب
الشايع, وريدة
Keywords: sponta، phénols et flavonoïdes، pommes de terre، glucides، graisses.
سبونتا، الفينول والفالفونيدات، البطاطا، الكربوهيدرات، الدهون.
Issue Date: 2022
Publisher: universite el-oued
Series/Report no.: 589.01/162;
Description: علم التسمم
URI: http://dspace.univ-eloued.dz/handle/123456789/14278
Appears in Collections:Department of cellular and molecular biology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
589.01.162.pdfعلم التسمم3.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.